Nog een aantal plaatsen beschikbaar voor training klimmen 1 en training motorkettingzaag basis

⚠️Let op! Er zijn in mei en juni nog een aantal plekken beschikbaar voor de training klimmen 1 en training motorkettingzaag basis.⚠️

Wij verzorgen praktische trainingen om de veiligheid tijdens het werken te bevorderen. Hieronder staan twee van onze trainingen waar op korte termijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor zijn.

Training klimmen 1 | Klim en werktechnieken

Het werken in bomen kan gevaarlijk zijn. Dat weten we allemaal. Dit vraagt dan ook speciale kennis en vaardigheden van de medewerker. De meest gebruikte klimtechnieken leer je tijdens deze 4-daagse training. Ook maakt de cursist kennis met verschillende klimmaterialen.

  • Locatie: Schaarsbergen.
  • Datum: 27, 28 , 31 mei en 1 juni.
 

Training motorkettingzaag | Veilig werken met de motorkettingzaag – Basis

De training veilig werken met de motorkettingzaag is voor boomverzorgers die moeten werken met een motorkettingzaag. Deze 3-daagse training is dan ook gericht op het veilig en verantwoord gebruik van de motorzaag bij het vellen.

  • Locatie: Schaarsbergen.
  • Datum: 7, 8 en 9 juni.

Na het succesvol afronden van een van deze trainingen ontvangt de cursist een persoonsgebonden certificaat en beoordelingsbijlage. Meld je medewerker nu meteen aan voor de cursus boomklimmen 1 of motorkettinzaag basis

Curcisten van een training motorkettingzaag Een klimtechniek van een klimcursus van bijda Instructeur geeft uitleg over het werken met een motorkettingzaag.