Dag van de Openbare Ruimte

Beste relatie,

Staat in uw agenda al een bezoek gepland aan de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs te Utrecht op 26 en 27 september aanstaande?

Dan praten Jan van Huet, Chris Becker en Bernadette Schonis u graag bij over ons mooie aanbod op het gebied van training, advies en veiligheid. U vindt ons in hal 4, standnummer 4.2.11 en wij staan u graag te woord tussen 09.30 – 17.00 uur.

Heeft u nog niks gepland? Dan nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan deze beurs en in het bijzonder aan de stand vanBijsterveldt&Daamen B.V.

Vakbeurs Openbare Ruimte is de plek waar (potentiële) opdrachtgevers en -nemers in de openbare ruimte elkaar geheel vrijblijvend kunnen ontmoeten, netwerken, bijpraten en gedachten kunnen uitwisselen.

Graag tot de 26e of de 27e in Utrecht!

Met vriendelijke groeten,

Team BIJDA

Registreren kan hier

Zo bent u het snelst binnen. Toegang is gratis.

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!