Een nieuwe start!

VanBijsterveldt&Daamen heet voortaan BIJDA! Deze naamsverandering volgt op de bedrijfsovername door de Globen Group. Bij deze nieuwe naam hoort ook een nieuwe uitstraling: BIJDA heeft een compleet vernieuwde website en een sterk nieuw logo.

De nieuwe naam BIJDA is kort en bondig en voor velen nog steeds herkenbaar. Het nieuwe logo straalt kracht en verbondenheid uit; waarden die goed bij BIJDA passen. BIJDA biedt een breed scala aan mogelijkheden: alles onder één dak!

Deze vernieuwde uitstraling zorgt voor meer toegankelijkheid, duidelijkheid en herkenbaarheid. “Hetzelfde bedrijf in een nieuw jasje, waarin persoonlijke aandacht en maatwerk centraal staan”, aldus Ronald Duits, directeur-eigenaar BIJDA.

De compleet vernieuwde website van BIJDA biedt een duidelijk overzicht van de diverse mogelijkheden op het gebied van training, advies en veiligheid. Interesse in onze dienstverlening? Laat hier je gegevens achter of neem direct contact op met Jan van Huet, commercieel manager BIJDA, om de mogelijkheden te bespreken.

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team BIJDA

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!