Versterking: Eddy Huisman

Het BIJDA team is versterkt met de komst van Eddy Huisman. Eddy heeft veel ervaring in het groen en coacht graag mensen. Met zijn extra werkervaring in het sociaal domein is hij een aanwinst voor de BIJDA instructeurs en voor onze praktijkgerichte trainingen. Eddy gaat zich in het begin richten op veilig werken langs de weg, de motorkettingzaag, de bosmaaier, tuin en parkmachines en maaimachines.

Met vriendelijke groeten,

Team BIJDA

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!