Paleis het Loo

‘Weer deelnemen aan de maatschappij’, zoals dat zo mooi beschreven staat in de Participatiewet. Echter niet zo gemakkelijk als je langs de zijlijn staat.

BIJDA begeleidt sinds een aantal jaren in haar leerwerktraject deelnemers uit deze doelgroep. Deze prachtige mensen hebben de stap genomen om te willen participeren en op zoek te gaan naar een betaalde baan.

Onze werkcoach en zijn deelnemers onderhouden met veel plezier terreinen van opdrachtgevers die het Sociaal Domein een warm hart toedragen. Zo kunnen onze deelnemers vakkennis, werknemersvaardigheden en werkervaring opdoen.

Momenteel zijn onze medewerkers één dag in de week aan het werk in de tuinen van Paleis Het Loo. Zij zorgen ervoor dat de gastparkeerplaats, paden en oprijlaan er weer net uitzien, de tuinen vrij zijn van onkruid, het groen keurig gesnoeid is en er geen zwerfafval meer te vinden is. Een passende uitdaging voor onze mensen die ze met veel plezier en inzet aangaan.

Met zulke afwisselende projecten worden onze medewerkers voorbereid op de volgende trede van de participatieladder, namelijk de stap naar een betaalde baan (al dan niet met ondersteuning).

Met vriendelijke groeten,

Team BIJDA

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!