Vakbeurs openbare ruimte 2019

Ook dit jaar staat BIJDA weer op de Vakbeurs Openbare Ruimte! De vakbeurs vindt plaats op 2 en 3 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Alle informatie over de Vakbeurs vind je op www.openbareruimte.nl. Bezoekers kunnen zich vanaf 26 augustus op de website gratis registreren.

Wij zijn te vinden op stand 4.1.11. Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Team BIJDA

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!