De nieuwe gezichten van BIJDA!

Wij zijn verheugd dat we ons personeelsbestand uitgebreid hebben met twee kanjers van instructeurs: Joris en Berend.

Joris van Gorp, 25 jaar en gespecialiseerd in de training veilig werken langs de weg en VCA. Dat Joris een groenachtergrond heeft, blijkt wel uit zijn afgeronde studie Bos- en Natuurbeheer.

Hij geeft trainingen motorkettingzagen, bosmaaiers, boomklimmen, hoogwerker, heftruck, reachtruck en elektrische pallettrucks. Een all-rounder ondanks zijn jeugdige leeftijd!

Berend Klein, 47 jaar en een echte oude rot in het vak. Berend heeft als docent een achtergrond bij Helicon, Vechtdal college Ommen, AOC Terra Eelde, praktijkschool Stad en Esch Meppel en Arentheemcollege Arnhem. Daarnaast is hij zelfstandig ondernemer geweest bij Klein Hoveniers te Epe.

Dankzij zijn achtergrond als bosarbeider, weet hij wat het is om bomen te vellen en snoeien. Bomen hebben voor Berend geen geheimen!

Berend geeft trainingen motorkettingzagen, bosmaaiers, minikraan en shovel, WNB niveau 1, 2 en 3 en nog veel meer.

Onze trainers denken graag met je mee over de perfecte training en passen deze aan jouw wensen aan. Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Wij staan voor je klaar.

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!