Reddend klimmen

Training boomverzorging bij BIJDA.

De training reddend klimmen is de specialistische training van het boomklimmen. Het vak van boomverzorger en met name het klimmen brengt veel risico’s met zich mee. Elke klimmende boomverzorger moet kennis hebben van reddingstechniek. Het leven van een collega-klimmer kan er van afhangen. In deze training leer je om een slachtoffer uit een mogelijk benarde positie te hijsen en veilig naar de grond te helpen.

Als er zich een situatie voordoet waarin directe actie tot redding noodzakelijk is, dan is het uiterst waardevol om te weten wat je moet doen. Het kan het leven van een collega redden! In deze 2 dagen oefen je om een klimmer boven in de boom te stabiliseren en vervolgens uit de boom te halen.

Minimaal Klim- en werktechniek in bomen I en de nodige ervaring.

Maximaal 6 personen. In een kleine groep is maximaal aandacht voor jouw veiligheid en jouw klimtechniek.

2 dagen.

Bij het goed afronden de training wordt er een persoonsgebonden certificaat, indien gewenst met beoordelingsbijlage toegestuurd.

Updatedag waarin nieuwe technieken, materialen en persoonlijke klimontwikkeling centraal staat.

vraag deze training aan

Ik ben een bedrijfIk ben een particulier
We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!