Boomklimmen training 2 | Klim en werktechnieken

Training boomverzorging bij BIJDA.

De training boomklimmen 2 is de gevorderden training van het boomklimmen. In deze training breiden we de basiskennis uit de training klim- en werktechnieken I uit naar een professioneler niveau. Je oefent uitgebreid in het veilig en gecontroleerd werken op hoogte met de motorzaag. Ook beginnen we met de grondbeginselen van reddingstechnieken.

In deze vervolgtraining zullen we de opgedane basisvaardigheid in het klimmen verder uitbreiden en professionaliseren. Je oefent hoe je veilig en gecontroleerd met de motorkettingzaag werkt in een boom. Het reddend klimmen is een belangrijk onderdeel van deze training. Met oog op je eigen veiligheid een ander helpen die in de problemen zit. In de cursus starten we met het oefenen van reddend klimmen.

Klim- en werktechniek in bomen I en de nodige klimervaring.

6 personen maximaal. In een kleine groep is maximaal aandacht voor jouw veiligheid en jouw klimtechniek.

3 dagen.

Bij goed afronden van de training ontvang je een persoongebonden certificaat en een beoordelingsbijlage.

Je kunt na deze training verder met Klim- en werktechnieken in bomen III en Reddend Klimmen (zie aanbod voor inhoud van deze trainingen). Na het goed afsluiten van de trainingen Klimen werktechnieken I, II, III en Reddend Klimmen, kun je met voldoende zelfvertrouwen deelnemen aan het examenonderdeel ETW-Climbing.

vraag deze training aan

Ik ben een bedrijfIk ben een particulier
We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!