Boomklimmen training 3 | Klim en werktechnieken

Training boomverzorging bij BIJDA.

De training boomklimmen 3 is de specialistische training van het boomklimmen. Tijdens deze training oefen je de fijne kneepjes van het klimmersvak. Voor het volgen van deze training zijn de klim en werktechnieken uit de boomklimmen 2 training nodig.
We gaan aan het werk met het afbreken en snoeien van grote bomen op moeilijke plaatsen; dat stelt specifieke eisen aan het veilig samenwerken met een grondman en aan je kliminzicht en klimtechniek. Samen met de expert bekijk je de veiligste en meest efficiënte manier.

Na deze training heb je alle kennis en kunde in huis om door klimtechnieken bomen, onafhankelijk van grootte en standplaats, te snoeien of te verwijderen. Je oefent werken op klimsporen en fliplijn om de boom en het afvangen van takken en stamhout. Tevens krijg je een grotere materiaalkennis, met betrekking tot lijngebruik en uitgebreide knooptechnieken.

Klim- en werktechniek in bomen II en de nodige ervaring.

Maximaal 4 personen. In een kleine groep is maximaal aandacht voor jouw veiligheid en jouw klimtechniek.

3 dagen.

Bij het goed afronden van de training ontvang je een persoongebonden certificaat en een beoordelingsbijlage.

Je kunt na deze training verder met Reddend Klimmen (zie aanbod voor de trainingsinhoud). Na het goed afsluiten van de trainingen Klim- en werktechnieken I, II, III en Reddend Klimmen, kun je met voldoende zelfvertrouwen deelnemen aan het examenonderdeel ETW-Climbing.

vraag deze training aan

Ik ben een bedrijfIk ben een particulier
We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!