Veilig werken langs de weg

Training veilig werken langs de weg.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor de training veilig werken langs de weg. Tijdens deze training traint u het herkennen en de bewustwording van de risico's tijdens het werken langs of op de weg.

Herkennen en bewustwording van de risico’s tijdens het werken langs of op de weg. Uitvoerende medewerkers die bij hun werkzaamheden in de openbare ruimte te maken hebben met wegafzettingen en de regelgeving daarvan. Dit geldt voor werkzaamheden op nietautosnelwegen en wegen binnen en buiten de bebouwde kom.

  • Arbo-wetgeving
  • Signaalkleding (veiligheidskleding)
  • CROW algemene richtlijnen
  • Gedrag bij het werken langs de weg
  • Inventarisatie van de weg en werkzaamheden
  • Werken met het stappenplan, van tekening tot uitvoering (96b)
  • Praktische oefeningen verkeersbegeleidende maatregelen
  • Op- en afbouwen van afzetmaterialen.

Geen.

max 10 personen

1 dag

Persoonsgebonden certificaat, indien gewenst met beoordelingsbijlage.

Opfriscursus

Deze training is ook als opfriscursus mogelijk.

Code 95

Een beroepschauffeur is verplicht om iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen: voor het behouden van “code 95”.

Als de chauffeur niet voldoet aan de nascholingsplicht, mag hij/zij niet meer beroepsmatig rijden. De nascholing dient te bestaan uit trainingen die door CCV gecertificeerd zijn. Wij zijn erkend door het CCV voor de trainingen “Veilig werken langs de weg” en “Veilig werken langs de weg- opfris”. Deze voldoen aan de eisen die het CCV heeft opgesteld voor de nascholingstraining “N134(1) Veilig werken langs de weg. De namen van de medewerkers die in aanmerking komen voor de registratie van de nascholingstraining bij het CCV dienen een week voor aanvang van de training doorgegeven te zijn aan BIJDA.

vraag deze training aan

Ik ben een bedrijfIk ben een particulier
We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!