Veilig werken langs de weg voor leidinggevenden

Training boomverzorging bij BIJDA.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor de training veilig werken langs de weg voor leidinggevende. Hierbij traint u het herkennen en de bewustwording van de risico’s tijdens het werken langs of op de weg.

Herkennen en bewustwording van de risico’s tijdens het werken langs of op de weg. Leidinggevenden die bij hun werkzaamheden te maken hebben met onder andere de controle, het bestek, de uitvoering en de regelgeving met betrekking tot wegafzettingen in de openbare ruimte (niet-autosnelwegen en wegen binnen en buiten de bebouwde kom).

  • Arbo-wet en regelgeving
  • Theoretische benadering CROW 96b in 4 modules: 1) op de rijbaan; 2) naast de rijbaan; 3) kruispunten en rotondes; 4) fiets- en voetpaden
  • Verantwoordelijkheden en verplichtingen: van wegbeheerder tot arbeidsinspectie
  • Inventarisatie van de weg en werkzaamheden
  • Werken met het stappenplan, van tekening tot uitvoering (96b)
  • Praktische oefeningen verkeersbegeleidende maatregelen.

Geen.

8 personen.

1 dag.

Persoonsgebonden certificaat.

Opfriscursus

Deze training is ook als opfriscursus mogelijk.

Code 95

Een beroepschauffeur is verplicht om iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen: voor het behouden van “code 95”.

Als de chauffeur niet voldoet aan de nascholingsplicht, mag hij/zij niet meer beroepsmatig rijden. De nascholing dient te bestaan uit trainingen die door CCV gecertificeerd zijn. Wij zijn erkend door het CCV voor de trainingen “Veilig werken langs de weg” en “Veilig werken langs de weg- opfris”. Deze voldoen aan de eisen die het CCV heeft opgesteld voor de nascholingstraining “N134(1) Veilig werken langs de weg. De namen van de medewerkers die in aanmerking komen voor de registratie van de nascholingstraining bij het CCV dienen een week voor aanvang van de training doorgegeven te zijn aan BIJDA.

vraag deze training aan

Ik ben een bedrijfIk ben een particulier
Kunnen wij je ergens anders mee helpen?

Vragen of speciale wensen voor BIJDA? Laat het ons weten!