Veiligheid en verantwoordelijkheid bij aanbestedingen

Trainingen veiligheid bij BIJDA.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor de training veiligheid & verantwoordelijkheid bij aanbestedingen. Tijdens deze training staat duidelijkheid verkrijgen over ‘wie waarvoor verantwoordelijk is’ en ‘welke inspanningsverplichtingen’ men heeft bij de aanbestedingen en de uitvoering van werkzaamheden centraal.

Duidelijkheid verkrijgen over ‘wie waarvoor verantwoordelijk is’ en ‘welke inspanningsverplichtingen’ men heeft bij de aanbestedingen en de uitvoering van werkzaamheden. Men kan concrete afspraken over de veiligheid en handhaving maken.

– De relevante wetgeving en richtlijnen over de veiligheid & gezondheidsaspecten bij aanbestedingen.

– De aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en de invulling daarvan voor de diverse partijen zoals; opdrachtgever en -nemer, weg- en terreinbeheerder, zzp’er, werkgever, onderaannemer.

– De belangrijkste aandachtspunten van het Veiligheid & gezondheidsplan (V&G Plan).

– Praktijkvoorbeelden, actuele jurisprudentie, inbreng eigen praktijkcasussen van de deelnemers.

Toezichthouders en werkvoorbereiders die betrokken zijn bij diverse werkzaamheden in de openbare ruimte.

Een dagdeel (middag of ochtend).

vraag deze training aan

Ik ben een bedrijfIk ben een particulier
We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!