Borging Arbo-structuur

Veiligheid binnen de organisatie is vandaag de dag essentieel

Een passend veiligheidsbeleid binnen de organisatie is vandaag de dag essentieel. Als werkgever ben je verplicht om zorg te dragen voor goede arbeidsomstandigheden. BIJDA is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren bij de ontwikkeling van veiligheidsbeleid, het bewaken van de veiligheid, het signaleren  van verbeterpunten en het aandragen van oplossingen.

Afbeelding borging Arbo-structuur BIJDA.

Over borging Arbo-structuur

Veel Arboborgsystemen zijn te omvangrijk of staan inhoudelijk te ver van de feitelijke werksituatie van een organisatie af. Het behalen van het certificaat is dan vaak een belangrijker doel dan het verkrijgen van een goed Arbo niveau op de werkplek. Juist daarom heeft BIJDA een praktisch borgingshulpmiddel opgesteld dat is afgestemd op de onderdelen uit het arbobeleid die een organisatie, of een bepaalde afdeling daarvan, aangaat.

In een aantal hoofdstukken worden de vastgestelde aandachtsgebieden behandeld zoals: Arbobeleid en organisatie, BHV, V&G inspecties, machineveiligheid en PBM. Hierin wordt het te behalen gewenste resultaat beoordeeld en worden de nog te nemen noodzakelijke acties zichtbaar gemaakt.

Vragen of wil je meer informatie?

Kunnen wij je ergens anders mee helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij denken graag met je mee.