Erkenning en certificering

Logo Colland.

COLLAND

BIJDA staat bij Colland vermeld als opleidingsinstituut. Dit betekent dat bedrijven in de agrarische sector (meestal groenvoorzieners), die bij het Colland Arbeidsmarktbeleid aangesloten zijn, subsidie kunnen aanvragen voor cursussen die wij verzorgen, mits desbetreffende cursus in de cursuslijst van Colland voorkomt. De opdrachtgever dient zelf voor de aanvraag te zorgen, maar BIJDA kan wel voor ondersteuning zorgen.
sbb_erkend_leerbedrijf_logo, beroepsonderwijs bedrijfsleven

SBB

BIJDA is erkend als leerbedrijf door SBB met bedrijfsnummer 100184229. In het samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB) werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo vakmensen die ze nodig hebben.
Logo CBR.

Code 95

Een beroepschauffeur is verplicht om iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen: het behouden van code 95. Als de chauffeur niet voldoet aan de nascholingsplicht mag hij/zij niet meer beroepsmatig rijden. De nascholing moet bestaan uit cursussen die door CCV gecertificeerd zijn. BIJDA is erkend door het CCV voor de cursussen ''Veilig werken langs de weg'' en ''Veilig werken met de hoogwerker''. Ons registratienummer bij het CBR is: 3067X5.
Kunnen wij je ergens anders mee helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij denken graag met je mee.