Geschiedenis van BIJDA

Al ruim 15 jaar is BIJDA actief als trainings- en adviesbedrijf voor organisaties die werkzaam zijn in de groen- en bossector.

 • 2003

  Oprichting vanBijsterveldt&Daamen

  In 2003 hebben Willem Daamen en Paul van Bijsterveldt de handen ineen geslagen en hebben zij samen vanBijsterveldt&Daamen (BIJDA) opgericht: een trainings- en adviesbedrijf voor organisaties die werkzaam zijn in de groen- en bossector.

 • 2007

  Verhuizing naar het landgoed

  Door het succes en de groei van BIJDA werd het in 2007 tijd om van een kantoor aan huis de overstap te maken naar een passend bedrijfspand. BIJDA is verhuisd naar het authentieke pand op het landgoed aan de Koningsweg.

 • 2008

  Uitbreiding personeel

  In 2008 is BIJDA haar personeelsbestand uit gaan breiden en is de eerste trainer in dienst gekomen. Inmiddels is BIJDA met 10 medewerkers uitgegroeid tot een flexibele organisatie met een divers aanbod aan mogelijkheden.

 • 2014

  Specialisatie sociaal domein

  In 2014 is BIJDA zich, naast training en advies, gaan specialiseren in het sociaal domein. Het doel van BIJDA is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar een reguliere arbeidsplaats. Door dagelijkse begeleiding en training tijdens het arbeidsproces kan in een relatief korte tijd werkritme, relevante werkervaring en voldoende vakkennis worden opgedaan. Deelnemers worden hierbij intensief begeleid door een erkende jobcoach en werkcoaches.

 • 2017

  Veranderingen directie

  In 2017 hebben Willem en Paul samen besloten dat Willem als enige directeur van BIJDA verder gaat met de organisatie.

 • 2018

  Bedrijfsovername door Globen Group

  BIJDA is overgenomen door Ronald Duits, directeur-eigenaar van de Globen Group. Ronald zet samen met het team van BIJDA de organisatie in het gedachtegoed van Willem voort waarin persoonlijke aandacht en maatwerk voorop staan. (www.globen.nl)

 • 2018

  Overlijden Willem Daamen (20 juli 2018)

  Te vroeg hebben we afscheid moeten nemen van Willem Daamen, mede-oprichter van BIJDA. Willem was een bijzondere man die zich heeft ingezet om de wereld een stukje mooier te maken.

 • 2018

  Verhuizing naar Koningsweg 35D

  BIJDA is verhuisd naar Koningsweg 35D in Arnhem. Je vindt BIJDA in de gezellige bungalow midden in het groen.

 • 2018

  Nieuwe bedrijfsnaam BIJDA

  Met een nieuwe start gaan wij onder de naam BIJDA verder. Hierbij horen tevens een nieuwe website en een nieuw logo. Wij sluiten met deze nieuwe start een roerige periode af en zien de toekomst van BIJDA vol vertrouwen tegemoet!

Kunnen wij je ergens anders mee helpen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij denken graag met je mee.

Op zoek naar een gespecialiseerd trainings- en adviesbureau?