Over BIJDA

BIJDA Training, Advies en Veiligheid is een betrokken, flexibele en enthousiaste organisatie met passie voor gezonde arbeidsomstandigheden.

Naast het verzorgen van praktische trainingen om veilig werken te bevorderen, adviseren en ondersteunen wij organisaties bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken op het gebied van arbeidsomstandigheden, arbobeleid en Risico-inventarisaties. Wij richten ons vooral op organisaties die werkzaam zijn in bos- en natuurlandschappen en in openbare ruimten. Maar ook binnen overheid, zorg en zakelijke dienstverlening hebben wij ruime ervaring.

Een gezonde en veilige omgeving is essentieel voor de continuïteit van uw organisatie. Gemotiveerde en vitale medewerkers zijn meer betrokken, productiever en minder vaak ziek. Onze veiligheidsadviseurs begeleiden je in het verminderen van de risico’s, in het optimaliseren van het veiligheidsbeleid van je organisatie en in het veiligheidsbewustzijn van je medewerkers.

Training boomverzorging bij BIJDA.

Waarom ons

Persoonlijk:
De mens als middelpunt

 

Maatwerk:
Voor ieder project
Sociaal:
Betrokken bij de doelgroep

Over ons

BIJDA is sinds de oprichting door Paul van Bijsterveldt en Willem Daamen in 2003 gegroeid naar een gedegen trainings- en adviesbedrijf voor organisaties die werkzaam zijn in de groen- en bossector. Momenteel staan wij met 10 vaste medewerkers klaar om u van dienst te zijn en klantgerichte, duurzame en veilige oplossingen te bieden op het gebied van advies, training en uitvoering.

Kernwaarden

Wij zijn landelijk actief en gebruiken lokale kennis om tot een goede uitvoering van de projecten te komen. Op inspirerende wijze werken wij samen met onze opdrachtgevers om interactieve, sociale en leerzame trainingen op maat aan te bieden. Kwaliteit, veiligheid en milieu zijn kernwaarden voor BIJDA en worden onderstreept door erkenning en certificering van verschillende instanties.

Voor wie

BIJDA verzorgt trainingen bij onder meer SW-bedrijven, gemeentelijke instellingen, groenvoorzieners, Agrarische Opleidingscentra (AOC’s), aannemers in de openbare ruimte en de brandweer. De trainingen worden voor het grootste deel bij de opdrachtgever, op locatie en on-the-job uitgevoerd. Naast trainingen biedt BIJDA ook advies en ondersteuning op het terrein van Arbowet en subsidies, machineveiligheid en veiligheid in het algemeen. Een tevreden opdrachtgever én cursist zijn ons veel waard!