Over BIJDA

Wij zijn een betrokken, flexibele en enthousiaste organisatie. Samen met jou kijken we naar wat er speelt in jouw organisatie en welke oplossing daar het beste bij past. Of het nou gaat om een training, of een compleet plan van aanpak hoe jouw organisatie veiliger kan worden.

Dé opleider in de groen, infra en bossector

Al jarenlang geven we bij BIJDA trainingen en advies over veilig werken in de buitenruimte. Dat doen we met enthousiasme, passie voor het vak en met flexibiliteit. Wij verzorgen trainingen door heel Nederland bij gemeenten, waterschappen, groen-, infra- en hoveniersbedrijven.

Elke training kunnen we op maat maken. Denk aan aangepaste lesstof, wisselende groepsgroottes en afstemming op jouw doelgroep.

We kunnen jou adviseren en een veiligheidsplan voor jouw organisatie opstellen. Bekijk ook onze andere diensten. Zoals het geven van toolboxmeetingsRI&E en werkplekinspecties.

Bekijk ons trainingsaanbod
Maatwerk trainingen

Wij verzorgen praktijkgerichte trainingen op maat in de groen, infra en bossector. De trainingen worden zowel praktisch als theoretisch aangepast aan het niveau van de deelnemers.

De trainers stemmen vooraf de lesstof af met jouw organisatie. Zo hebben wij direct inzicht in de verwachting van jouw organisatie, het niveau van de deelnemers en met welke praktijksituaties zij dagelijks te maken hebben. Met deze informatie bepalen we onder andere de groepsgrootte, inhoud en omvang van de theorie en totale duur van de training.

Onze historie

In 2003 is vanBijsterveldt&Daamen opgericht, door Willem Daamen († 20-7-2018) en Paul van Bijsterveldt. Ronald Duits, eigenaar van de Globen Group, heeft in 2018 vanBijsterveldt&Daamen overgenomen.

De naam is daarna veranderd, maar het gedachtegoed van Willem en Paul is voortgezet. Daar mee is BIJDA nog steeds de organisatie, waarin persoonlijke aandacht en flexibiliteit voorop staan.

Wat kunnen we voor jou doen?

Ben je benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen op het gebied van training en advies? Vul onderstaande formulier in en je hoort uiterlijk de volgende werkdag van ons.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

contact BIJDA

Afspraak maken?

Onze certificaten