werken bij BIJDA

Kom jij ons team versterken?

Samen helpen wij organisaties op het gebied van veiligheid. Wil jij werken in een leuk team, actief betrokken zijn bij de doelgroep en heb je affectie tot de buitenruimte? Kom werken bij BIJDA.

Onze vacatures

Background
trainer groensector

Trainer groensector

Weet jij alles over de groensector en wil je die kennis graag delen met anderen?
trainer groensector

Traineeship trainer groensector

Werk jij al een aantal jaar in de groensector en wil jouw kennis graag delen met anderen?
docent groen

Docent groen

Krijg jij er energie van om cursisten te helpen om theoretische kennis te vertalen naar praktijkgerichte voorbeelden?

Over ons

Al jarenlang geven we bij BIJDA trainingen en advies over veilig werken in de buitenruimte. Dat doen we met enthousiasme, passie voor het vak en met flexibiliteit.

Als gespecialiseerd training- en adviesbureau geeft BIJDA praktische trainingen voor bedrijven, gemeenten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Bij BIJDA vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk, zo spelen we in op de behoeften van de klant door maatwerk trainingen aan te bieden. De nadruk bij deze trainingen ligt op veilig werken, zowel voor jezelf als je omgeving.

Verder bieden wij verschillende diensten aan om organisaties verder te helpen op het gebied van veiligheid. Zo stellen wij veiligheidsplannen voor organisaties op en zorgen wij voor praktisch inzicht in de veiligheid- en gezondheidsaandachtspunten door onze RI&E, Taak-Risico Inventarisatie & Evaluatie. Daarnaast hebben we nog meer aanvullende diensten. 

Open sollicitatie

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Onze certificaten