Alles over het
BIJDA-leerplatform

Lees alles over het gebruik en de voordelen van het leerplatform van BIJDA.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Krijg één overzicht van alle trainingen.

In de praktijkagenda is een overzicht van alle ingeplande en afgeronde trainingen te vinden. Zo heb je altijd inzicht in de trainingen die wij voor jullie verzorgen.

Geef digitaal deelnemerslijsten door.

In het platform kun je gemakkelijk de deelnemers aan ons doorgeven. Is er op het laatste moment toch nog een deelnemerswijziging? Geen probleem. Ook dit kun je gemakkelijk doorgeven.

Krijg direct inzicht in de presentielijsten en certificaten.

Je hebt direct na de training toegang tot de presentielijsten en certificaten van deelnemers. Dit bespaart je tijd en moeite bij het documenteren van de trainingsresultaten. Dit is op elk moment te raadplegen.

Veelgestelde vragen

01

Hoe maak ik nieuwe medewerkers aan?

Nieuwe medewerkers kun je op twee manieren toevoegen. Eerst kun je naar het LMS gaan, naar het tabblad "cursisten" navigeren en daar klikken op "nieuwe cursist uitnodigen". Als alternatief kun je tijdens het opstellen van een deelnemerslijst voor een training nieuwe medewerkers toevoegen die nog geen toegang hebben tot het leerplatform.
02

Hoe kan ik deelnemers aan een training wijzigen?

Je kunt deelnemers aan een training wijzigen door op de geplande training te klikken in de praktijkagenda. Hier vind je de knop "deelnemerslijst wijzigen". Op deze plek kun je medewerkers toevoegen en verwijderen uit de lijst, waardoor je de deelnemers naar wens kunt aanpassen.
03

Wanneer ontvang ik de presentielijst en certificaten?

Zodra de trainingen zijn afgerond, ontvang je direct de presentielijst met de aanwezige deelnemers en de certificaten van de medewerkers die de training succesvol hebben afgerond. Hiermee heb je alle nodige informatie over de deelnemers en hun prestaties binnen handbereik.
04

Kunnen medewerkers ook zelf hun certificaat ontvangen?

Ja, zeker! Medewerkers ontvangen hun certificaat altijd zelf. Ze hebben een persoonlijke omgeving waarin ze hun trainingsagenda en certificaten kunnen terugvinden. Zodra ze een certificaat hebben behaald, ontvangen ze deze direct en kunnen ze het gemakkelijk terugvinden in het platform.
05

Kan ik medewerkers ook in een groep zetten?

Ja, je kunt medewerkers in een groep plaatsen. Ga naar het LMS, klik op "groepen", en selecteer "nieuwe groep maken". Vul een groepsnaam in en vink de medewerkers aan die tot deze groep behoren. Op deze plek kun je ook een nieuwe medewerker toevoegen die bijvoorbeeld nog geen toegang heeft tot het platform.
06

Hoelang kan ik de gegevens in blijven zien?

Je kunt de gegevens altijd blijven inzien. Als je wilt dat de gegevens worden verwijderd, stuur dan een e-mail naar info@bij-da.nl en we helpen je graag verder.
Onze certificaten