Dit is waarom wij trainingen op maat aanbieden.

Eind vorig jaar hebben wij een aangepaste training ‘Veilig werken met de minikraan’ gegeven. Deze was op maat gemaakt voor Sjaak, één van de deelnemers van het tv-programma ‘De Sleutel’.

In dit tv-programma gaf Beau van Erven Dorens daklozen een kans om hun leven weer op de rit te krijgen. Een geweldig initiatief, waar wij ons bij BIJDA graag voor inzetten.

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen tijdens de opnames? Bekijk de video.

Na het zien van de uitzending kreeg Peter Deegenaars het idee om ook contact te zoeken met BIJDA. Hij was op zoek naar een cursus op maat voor Iwan, zijn zoon. Iwan heeft PDD-NOS autisme en een behoorlijke concentratiestoornis. Jammer genoeg is het voor hem daarom niet zo makkelijk om een standaard training te volgen.

Natuurlijk hebben wij samen gekeken hoe we de training ‘Veilig werken met de minikraan’ passend konden maken voor Iwan. En daar zijn we zeker in geslaagd. Iwan heeft enorm genoten van de cursus. Aan het einde van de dag wilde hij de minikraan bijna niet meer uit!

Wij zijn trots dat we hem het certificaat mochten uitreiken, wat op de reguliere manier niet mogelijk was geweest.

Ben jij ook op zoek naar een passende training op maat? Bel ons, wij denken graag met je mee.

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!