Machines: nieuw, nieuwer, nieuwst! En veilig!

Vorige week hebben wij prachtige spiksplinternieuwe machines van Stihl ontvangen. We hebben maar liefst 25 nieuwe machines aangeschaft, om onze cursisten nog beter te kunnen trainen. We hebben onder andere nieuwe kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers en heggenscharen aangeschaft, zowel accu als motor.

Dat deze machines mooi, nieuw, glanzend en stoer zijn, dat valt wel af te zien aan de foto. Maar bovenal zijn ze ontzettend veilig, en dát vinden wij pas echt belangrijk.

Deze machines gaan we onder andere gebruiken bij onze trainingen: veilig werken met de bosmaaier, plantsoenonderhoud, en veilig werken met de motorkettingzaag.

Nu snappen we dat jij staat te popelen om ze zelf uit te proberen en het mooie is: dat kan! Schrijf je snel in voor één van onze trainingen op maat of bel ons voor meer informatie.

P.S. Mocht je nou op zoek zijn naar een nieuwe baan om de geleerde training in praktijk te brengen, klik dan snel hier.

We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!