Training boomverzorging bij BIJDA.

De training boomklimmen 1 is de basis training van het boomklimmen. Dat het werken in bomen gevaarlijk kan zijn is geen nieuws. Het is dan ook verstandig om te leren hoe je dat veilig kunt doen. Dat vraagt speciale kennis en vaardigheden van je. En volgens de Arbowet moet je die kunnen laten zien. Tijdens de training oefen je de meest gebruikte klimtechnieken en maak je kennis met verschillende klimmaterialen. Daarmee heb je de basis van veilig werken op hoogte onder de knie. Aan het eind krijg je een persoonsgebonden certificaat om te laten zien wat je kunt.

In de training gaan we heel praktisch aan de slag. Je oefent de basis van het klimmen met schuifknooptechnieken en de verschillende uitlooptechnieken. Hoe gebruik je handgereedschap als je hoog in een boom zit en hoe communiceer je en werk je samen met je grondman. Tijdens de training kunnen we gebruik maken van diverse klimgordels, karabijnhaken en lijnen. Dat maakt het straks makkelijker als je een eigen klimset aan wilt schaffen.

Geen.

6 personen maximaal. In een kleine groep is maximaal aandacht voor jouw veiligheid en jouw klimtechniek.

4 dagen.

Bij behalen van de training ontvang je een persoongebonden certificaat en een beoordelingsbijlage.

Je kunt na I verder met Klim- en werktechnieken in bomen II en III en Reddend Klimmen. Na het goed afsluiten van de trainingen Klim- en werktechnieken I, II, III en Reddend Klimmen, kun je met voldoende zelfvertrouwen deelnemen aan het examenonderdeel ETW-Climbing.

vraag deze training aan

Ik ben een bedrijfIk ben een particulier
We zijn weer open voor trainingen!

Onze trainingen zijn weer begonnen. Dankzij het versoepelen van de maatregelen omtrent COVID-19 is er voor ons gelukkig weer ruimte om veilig en op afstand trainingen te kunnen geven. Om veilig te werk te gaan hebben wij een protocol opgesteld. Lees er hier alles over. Wij staan op 1,5 meter afstand voor je klaar!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!