BVO training

Basis Veiligheid Openbare ruimte (BVO)

Jaarlijks krijgen meer dan 200.000 werknemers een arbeidsongeval. Daarom is het belangrijk om jouw medewerkers bewust te maken van veilig werken. Het leren en herkennen van risico's tijdens het werk staat voorop bij onze BVO cursus.

De basis voor veilig werken

BVO staat voor Basis Veiligheid Openbare Ruimte. Dit is een training speciaal door ons ontwikkeld voor uitvoerenden in de openbare ruimte. Tijdens deze training leren jouw medewerkers hoe ze risico’s met betrekking tot veiligheid, gezondheid en welzijn kunnen herkennen én hoe hier op een verantwoorde wijze mee om kan worden gegaan.

BVO waarborgt namelijk een basiskennis van veiligheid in de dagelijkse praktijk voor uitvoerende medewerkers. Na het volgen van deze cursus is de cursist zich bewust van de noodzaak om veilig te werken. Lees in onze blog wat het verschil is tussen BVO en VCA. 

Bekijk de training

Basis Veiligheid Openbare ruimte

Bij deze training leert jouw medewerker om te gaan met risico’s die betrekking hebben tot veiligheid, gezondheid en welzijn. Dit gaat hij/zij leren:

  • Wat risico’s zijn van werken in het groen
  • Hoe je onveilige situaties kan voorkomen
  • Welke beschermingsmiddelen je tijdens het werk moet dragen

De toetsing kan zowel mondeling als met pen en papier, op verschillende niveaus worden uitgevoerd.

Bekijk hier de hele training
Background

De doelgroep

Wij hebben BVO training ontwikkeld om cursisten op een laagdrempelige manier alles over veiligheid in het werkveld te leren. Met open communicatie en begrip voor de doelgroep ontwikkelen wij daarom cursussen op maat.

Voor medewerkers die bijvoorbeeld het niveau van VCA niet kunnen bijbenen is deze cursus ideaal. Deze cursus is namelijk meer gericht op de werkzaamheden van de cursist, het sluit dus aan bij de werkzaamheden. Onze trainers begrijpen precies hoe zij met de doelgroep contact kunnen maken. Daarom brengen zij op een laagdrempelige manier de lesstof over. Lees meer over onze geslaagde BVO cursus bij Weener XL.

Basis Veiligheid Openbare ruimte bij Weener XL.

Het verhaal van Weener XL en onze BVO training. Een manier om cursisten op een laagdrempelige manier alles over veiligheid in het werkveld te leren.Complete case lezen
Een uitgelichte case
cursisten die hun BVO examen hebben gehaald
Background

Waarom kiezen voor BVO?

Flexibel

Op eigen locatie of bij ons

Maatwerk

Training op maat gemaakt

Praktijkgericht

Ervaren trainers uit de praktijk

Meld je aan voor deze training

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

contact BIJDA

Vragen? Neem contact met ons op.

Onze certificaten