Bij ons krijg je nu de mogelijkheid om je te laten omscholen tot een trainer groensector. Als aankomend trainer groensector start je met een op maat gemaakt leer- werktraject. Je loopt met onze trainers mee met als doel dat je op korte termijn een aantal trainingen zelfstandig kan geven.

De opleider in de groen, infra en bossector

Werken als trainer groensector

Als trainer groensector verzorg je trainingen op locaties door heel het land. Je zult wekelijks met jouw eigen bedrijfsauto verschillende trainingen geven, zoals:

  • Veilig werken met de motorkettingzaag, bosmaaier en tuin- en parkmachines;
  • Klimmen 1 en 2;
  • Hoogwerker;
  • VCA-B en -VOL;
  • Veilig werken langs de weg.

Tijdens onze traineeship trainer groensector word jij opgeleid tot een ervaren trainer. Heb jij bijvoorbeeld al ervaring met de bosmaaier? Dan zullen dit de eerste trainingen zijn die je gaat leren geven. Daarna gaan we deze ook uitbreiden met trainingen waar je wellicht nog geen ervaring in/mee hebt. Uiteindelijk word je een ervaren trainer, die verschillende trainingen in de groenvoorziening kan geven. Bekijk meer trainingen die wij geven, en wellicht jij binnenkort ook.

Over BIJDA, waar kom jij te werken?

Als gespecialiseerd training- en adviesbureau geeft BIJDA praktische trainingen voor bedrijven, gemeenten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Bij BIJDA vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk, zo spelen we in op de behoeften van de klant door maatwerk trainingen aan te bieden. De nadruk bij deze trainingen ligt op veilig werken, zowel voor jezelf als je omgeving. De trainingen geven wij door het hele land. Dit kan zijn op onze eigen locatie in Arnhem of op een andere locatie in het land.

Bekijk de hele vacature traineeship trainer groensector. Of ben jij al enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via het formulier en stuur je cv en motivatiebrief mee. Wil je graag meer informatie? Bel 06 – 53 14 05 57 of mail naar werken@bij-da.nl.