Dit moet je weten over de groen opleiding

Wij bieden deze opleiding aan op onze locatie in Arnhem. Een groot deel van de opleiding bestaat uit praktijklessen, waar onze locatie perfect voor is. Natuurlijk hoort er ook een stukje theorie bij, over plantsoenonderhoud en veilig werken langs de weg.

Maar belangrijker? Wat leren onze ‘groentjes’ in de praktijk? Zij gaan schoffelen op de mooiste locaties. En maaien het gras strak met de bosmaaier. Ook passen zij de geleerde theorie in verschillende praktijksituaties toe.

Op zoek naar een training op een andere locatie? Dat kan ook. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Deze certificaten worden behaald

In twee weken tijd worden onze leerlingen opgeleid tot een specialist in het groen. Daarom zorgen wij ervoor dat deze certificaten behaald worden, om dat nog eens extra te bewijzen:

Praktijkdagen

Wij verzorgen tijdens de groen opleiding twee praktijkdagen. Tijdens deze dagen lopen onze leerlingen mee met een ervaren voorman. Zo wordt het geleerde ook echt in praktijk gebracht, onder goede begeleiding.

In twee weken tijd leiden wij onze leerlingen op tot een volwaardig medewerker groenvoorziening. Verder vinden wij het óók belangrijk dat wij de veiligheid tijdens het werken bevorderen. Hier zorgen wij voor door het aanbieden van onze verschillende cursussen.