Veilig werken in de groen, infra en bossector

Met onze trainingen willen wij veilig werken bevorderen bij instellingen en bedrijven die werkzaam zijn in bos- en natuurlandschappen en in openbare ruimten.

Wij verzorgen de trainingen onder meer bij SW-bedrijven, gemeentelijke instellingen, groenvoorzieners, A.O.C.’s, aannemers in openbare ruimten en brandweer.

Opleiding groen grond en infra

Zoals we al zeiden, bieden wij verschillende opleidingen en cursussen in de groen grond en infra aan. Na het volgen van een van onze infra opleidingen kan jouw medewerker bijvoorbeeld als machinist grondverzet starten. Denk hierbij aan onze training op de minikraan. Laat jouw medewerker specialist worden in het graven van sleuven.

Of hij kan met onze verschillende groen opleidingen direct aan de slag in de groenvoorziening. Dit bijvoorbeeld door de training bosmaaier, tuin- en parkmachines of plantsoenonderhoud.

Aan diversiteit ontbreken wij niet. Vind de training die jij zoekt en wij maken hem op maat. Zo dagen wij jouw medewerkers uit op vakmanschap. Ze leren hoe je veilig én met plezier kan werken.

Onze trainingen zijn voor elke doelgroep, wij passen de lessen waar nodig is aan

Cursussen met certificaat

Na het behalen van de training krijgt jouw medewerker natuurlijk ook een certificaat, een bewijs van deelname. Zo kan hij laten zien dat hij de kneepjes van het vak precies begrijpt.

Training op maat voor de opleiding groen

Zoals al gezegd, bieden wij trainingen op maat aan. Het is de taak van de trainers om aan te voelen wat de cursisten nodig hebben. En dat is precies wat onze instructeurs doen. Wij kijken goed naar het niveau van de deelnemer en stemmen daar de training op af.

Lees ook onze succesverhalen over de geslaagde training op maat voor Weener XL en voor Iwan, een van onze cursisten.

Diploma Iwan na mininkraantraining