Training op maat voor Brandweer Haaglanden

Vanuit Brandweer Haaglanden was de wens uitgesproken om extra getraind te worden op het zagen met de grotere kettingzaag die in alle hulpverleningsvoertuigen liggen. Ook was er behoefte om extra technieken te trainen over het omgaan met zagen onder spanning. Speciaal voor Brandweer Haaglanden hebben we een motorkettingzaag cursus op maat gemaakt die precies aan de wensen van de groep voldeed. Lees alles over deze samenwerking in onze klantervaring van Brandweer Haaglanden.

Cursus kettingzagen bij BIJDA

Wij hebben een groot aanbod motorkettingzaag cursussen, maar op maat is ook veel mogelijk bij ons. Met onze instructeur komen we graag langs om een passend programma te maken, aansluitend op jullie wensen en behoeften.

Aanbod motorkettingzaag cursussen

De kettingzaag wordt voor allerlei doeleinden ingezet. Van lichte snoeiwerkzaamheden of het korten van brandhout tot het vellen van zware, moeilijke bomen. Om iedere professional op zijn of haar eigen niveau op te leiden hebben wij verschillende kettingzaag cursussen beschikbaar: van geen tot veel ervaring met de motorkettingzaag. Bekijk ons hele aanbod aan motorkettingzaag cursussen.

Ook hebben wij een unieke instructiewagen voor zagen onder spanning ontwikkeld. Dit is een aanhangwagen die hout onder spanning simuleert op élke locatie (dus geen moeilijke uitstapjes meer naar het bos om bomen onder spanning te zoeken).

nkc 4: kettingzaag cursus

Het Nederlandse Kettingzaag Certificaat

Het Nederlandse Kettingzaag Certificaat, oftewel NKC, is een certificaat die behaald wordt na het succesvol afronden van de kettingzaag cursus. Met het behalen van dit certificaat bewijst de gebruiker van de kettingzaag dat hij voldoet aan de eisen zoals gesteld in de VBNE (vereniging van bos- en natuurterreineigenaren) richtlijn. Iedere certificering bestaat uit een theorie- en praktijktoets. Lees meer over het Nederlandse Kettingzaag certificaat.

Wil jij een motorkettingzaag training inplannen? Of een training op maat laten maken? Vul ons contactformulier in.